Verelax: biologische hair wellness

Kapsalon Wilrijk: geniet van uw welverdiende me-time en laat u verwennen

Als kwalitatieve kapper dichtbij Wilrijk wil ik u graag laten genieten. Na het bezoek aan Verelax moet u zich volledig ontspannen en relaxt voelen. Ik probeer u zo goed mogelijk in de watten te leggen, zodat u maximaal kunt genieten. Het gebruik van etherische oliën, aandacht hebben voor de wensen van de klant, zorgen dat er gratis parking is voor de deur… zijn slechts enkele voorbeelden daarvan.

Kom volledig tot rust en geniet bij Verelax

Neem even pauze en kies voor uw me-time. Geniet van een zalig moment van rust en ontspanning, zodat uw geest even kan kalmeren in deze haastige wereld. Alle behandelingen vinden plaats in een gemoedelijk kader en dankzij de persoonlijke en warme ervaring kunt u volledig relaxen. Bovendien gebruikt Verelax biologische producten, wat zorgt voor een subtiele toets van natuurlijke geuren. Een bezoek aan dit salon Wilrijk is dus ook een ware zintuiglijke ervaring. Bovendien krijgt u ook een relaxerende massage om u extra in de watten te leggen. Deze kapper Wilrijk is dus geen gewoon kapsalon. In plaats daarvan is het een puur wellness salon!

Wellness concept: hoe aromatherapie u kan doen ontspannen

In het salon wordt de kracht van de natuur benut. Van zodra u binnenkomt krijgt u namelijk een energie boost. Dankzij het gebruik van heerlijke etherische oliën hangt er namelijk in het ganse salon een zacht en natuurlijk parfum. De oorzaak is het gebruik van aromatherapie. Bij dit kapsalon in de buurt van Wilrijk kunt u namelijk terecht voor een gepersonaliseerde behandeling met etherische olie. Deze hebben niet alleen een heel lekkere geur, maar ze zorgen ook voor een ontspannend en relaxerend effect. Klinkt zalig, toch?

Een warm en gezellig salon Wilrijk

Een extra voordeel van aromatherapie is dat het ook de sfeer in het kapsalon beïnvloedt. Er hangt namelijk een warme en gemoedelijke sfeer, waardoor u zich heel welkom voelt. Dit is uiteraard belangrijk. U moet zich comfortabel voelen bij uw kapper in de buurt van Wilrijk, zodat u volledig kunt genieten. Naar de kapper gaan, moet voor iedereen een plezier zijn. Naast de lekker geurende etherische oliën zorg ik ook zelf voor het ontspannen gevoel. Ik probeer u zo veel mogelijk te laten ontspannen door u zich welkom te laten voelen. Dit vormt de basis voor het vertrouwen dat u mij geeft om uw kapsel tot in de puntjes te verzorgen.

Wilrijk kapper met uitmuntende service

In dit kapsalon Wilrijk zult u ook de best mogelijke service krijgen. U staat centraal en krijgt de volledige aandacht. Een snelle en haastige haarkleuring of knipbeurt is nooit aan de orde. Er wordt de tijd genomen om naar u te luisteren en te ontdekken wat uw wensen zijn. Daarna doe ik enkele voorstellen die volgens mij zowel voldoen aan uw wensen alsook passen bij uw gezicht. Zo kan ik uw nieuw kapsel zo goed mogelijk verzorgen, zodat u kunt stralen. Tijdens het knippen of kleuren kunt u ook genieten van een lekkere kop koffie, van de rustgevende muziek… U hoeft enkel en alleen te genieten van uw moment me-time!

Expertise troef bij deze kapper Wilrijk

Naast de uitstekende service krijgt u ook een kwalitatieve expertise. Bij Verelax wordt er namelijk gewerkt met het Belgisch topmerk Hairborist. De producten zijn 100% van Belgische makelij en hebben dus een hoge kwaliteitsstandaard. Bovendien zijn de producten ook natuurlijk en biologisch, wat ervoor zorgt dat de ingrediënten ook van hoge kwaliteit zijn. Hairborist gebruikt namelijk de kracht van de natuur om uw haar terug te herstellen naar z’n oorspronkelijke structuur.

Bovendien kregen de producten ook het kwaliteitslabel Ecogarantie. Dit is het strengste label op de Europese markt. Er zijn namelijk heel wat regels en criteria vooraleer een product het label mag gebruiken. Enkele voorbeelden:

  • Alle natuurlijke ingrediënten afkomstig van agricultuur moeten van biologische oorsprong zijn.
  • Ingrediënten die een impact hebben op het milieu (bijvoorbeeld petrochemie, GGO’s, VOS…) worden ten strengste verboden.
  • Er moet een zero waste politiek zijn op alle vlakken: energie, grondstoffen, verpakking…
  • Er moet een verantwoord transport geïmplementeerd worden en de uitstoot moet zo laag mogelijk zijn.
  • De ingrediënten moeten biologisch afbreekbaar zijn om een maximaal respect voor de natuur te hebben.
  • Mensenrechten moeten gerespecteerd worden en alle producten zijn fair trade.
  • Dierproeven zijn ten strengste verboden en alle producten zijn cruelty free: zowel de ingrediënten als de afgewerkte producten mogen niet op dieren getest worden.

Naast het gebruik van kwaliteitsproducten zijn ook de diensten van het hoogste niveau. Ook daarbij wordt steeds gekozen voor de nieuwste technieken. Ook wat de haarverf betreft, wordt de nieuwste trend van natuurlijke haarverf gebruikt. Dankzij de plantaardige ingrediënten, zal uw haar opnieuw fantastisch glanzen en een prachtige kleur krijgen. Bovendien bestaat het enkel en alleen uit zongedroogde planten en water, waardoor het ook biologisch afbreekbaar is. Kortom dus goed voor zowel mens, dier als planeet!

Aan de toonbank komt u niet voor een verrassing te staan

Vaak worden er nog extra’s aangerekend aan de toonbank voor bijvoorbeeld extra verzorging of er wordt een onderscheid gemaakt tussen kort en lang haar. In feite weet u dus nooit hoeveel u uiteindelijk zult betalen. Bij dit salon in de buurt van Wilrijk is dit niet zo. Er wordt namelijk met een transparante prijslijst gewerkt. Deze bevat een all-in prijs waarbij dus alles inbegrepen is ongeacht de haarlengte. Zelfs de wellness behandeling met aromatherapie is inbegrepen in de prijs. Hier wordt er dus ook geen extra kost voor aangerekend! U weet altijd op voorhand hoeveel u zult betalen.

Kapsalon dichtbij Wilrijk: altijd gratis parking voor de deur

Verelax is een salon dichtbij Wilrijk, gevestigd in Edegem. Dit heeft vele voordelen: het is gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren op de oprit. Zo kunt u meteen binnenkomen om u te laten verwennen zonder te hoeven zoeken naar parking en daarvoor ook nog eens te betalen. Bovendien heeft u ook geen last van files, Edegem is zeer gemakkelijk toegankelijk en heeft een centrale ligging. Geen zorgen dus om dit kapsalon dichtbij Wilrijk te bezoeken. Wanneer u mijn kapsalon binnenkomt, heeft u al veel minder stress en zal u volledig kunnen ontspannen. Kortom, er zijn alleen maar voordelen.

Kapper Wilrijk