Verelax: biologische hair wellness

Kies voor een ander kapsalon, kies voor uzelf

Een buitengewoon kapsalon: geen standaard behandeling

Bent u op zoek naar een ander kapsalon, maar wilt u geen standaard behandeling? Kies dan voor een uniek kapsalon, dat net dat tikkeltje anders is. Hier staat de klant namelijk centraal. U krijgt een op maat gemaakte behandeling en gepersonaliseerd advies. Zo bent u er altijd zeker van dat uw coupe bij u past, het weerspiegelt immers wie u bent! Dat maakt het salon net tot zo een bijzonder kapsalon: er is oog voor de wensen en noden van de klant. Hier krijgt u in geen geval een haastige standaard aanpak.

Bovendien werkt dit buitengewoon kapsalon louter met zeer kwalitatieve producten. Op deze manier lever ik een onvergelijkbare kwaliteit. Uw haar zal opnieuw herleven en z’n oorspronkelijke structuur terugvinden. Uw haar zal z’n natuurlijke glans terugkrijgen, waardoor u gegarandeerd zult stralen. Kortom, een uniek kapsalon dat nieuw leven blaast in uw coupe!

Dit uniek kapsalon gebruikt de kracht van de natuur

Ik koos ervoor om samen te werken met Hairborist, een Belgische leverancier van professionele en natuurlijke kappersproducten. Onder andere plantaardige haarverf, etherische oliën en verzorgingsproducten op basis van planten zitten in het gamma. Nadat ik deze producten testte, was ik verkocht! De producten passen perfect bij mijn visie en het concept om een buitengewoon kapsalon te worden. Het haar voelt namelijk minder zwaar aan, ziet er fantastisch uit… Bovendien garandeert het kwaliteitslabel Ecogarantie dat de producten kwalitatief en natuurlijk zijn. Een ideale match dus voor dit bijzonder kapsalon.

Een bijzonder kapsalon waar u tot rust kunt komen

Bij een uniek kapsalon hoort een unieke ligging: dichtbij grote steden zoals Kontich en Wilrijk, maar toch rustig gelegen in Edegem. Dit zorgt ervoor dat dit buitengewoon kapsalon vlot bereikbaar is. U vindt namelijk gemakkelijk parking (net naast de ingang), hoeft niet te betalen om te parkeren, heeft geen last van files… Wanneer u dit bijzonder kapsalon binnenkomt, heeft u dus al veel minder stress dan normaal. Verder wordt er ook gewerkt met een concept van aromatherapie. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam kan ontspannen. Geniet dus van deze fantastisch geurende etherische oliën en laat deze u tot rust brengen in mijn uniek kapsalon.

Geen extra supplementen bij Verelax

Vaak betaalt u niet de prijs die u in gedachten had. U krijgt nog extra supplementen aangerekend zoals extra verzorging, een speciale shampoo… Als u dit ook liever niet hebt, bezoek dan eens een ander kapsalon. Deze visie past namelijk niet bij mijn buitengewoon kapsalon, waardoor ik deze technieken niet toepas. Bij mij betaalt u de voorziene prijs: er worden geen extra kosten in rekening gebracht aan de toonbank van dit bijzonder kapsalon. Alles is inbegrepen, ook de gepersonaliseerde behandeling met etherische oliën! Dit alles geldt ongeacht de lengte van uw haar: een werkelijke all-in menu dus. Kortom, als u kiest voor dit ander kapsalon, kiest u voor meer kwaliteit aan eenzelfde prijs.