Verelax: biologische hair wellness

Bezoek deze unieke biokapper in Edegem

Verschil tussen een biosalon en een gewoon kapsalon

U kunt kiezen voor veel verschillende kapsalons. Dit is een moeilijke keuze, zeker als u het verschil niet kent tussen alle soorten, types, werkwijzen… Het proces om voor een bepaald biosalon te kiezen, wil ik voor u wat gemakkelijker maken. Bepaalde ingrediënten hebben een impact voor een kapper z’n lichaam, als ze in een te grote hoeveelheid gebruikt worden of er te vaak mee in aanraking komen. Bovendien kunnen deze ook een negatieve impact hebben op het milieu. Ik werk in mijn biosalon daarom alleen met natuurlijke ingrediënten als biokapper in Edegem. Deze zijn zeer kwalitatief, maar hebben toch een zachte werking.

Bovendien wordt er in de traditionele salons vaak gewerkt met supplementen: extra verzorging, speciale styling… Dit betekent dat u aan de toonbank meer moet betalen dan eerst gedacht. In dit biokapsalon vlakbij Kontich daarentegen betaalt u niets extra. Ik werk namelijk met een all-in formule. U weet daarom op voorhand hoeveel u zult betalen bij deze biokapper in Edegem. Bij mij komt u dus niet voor een verrassing te staan.

Een biosalon dus ook bioproducten

Als biokapper in Edegem koos ik ervoor om met Hairborist te werken. Zij produceren natuurlijke haarverf: dit zijn pure planten, bloemblaadjes, schors… die in de zon worden gedroogd. Eenmaal droog, worden ze vermalen tot een poeder. Door water toe te voegen aan één of meerdere poeders, bekom ik de kleuring. Er wordt dus niets anders toegevoegd, alles is puur plantaardig. Het zijn dus uitzonderlijke producten die perfect passen bij mijn biokapsalon vlakbij Kontich. Uw haar zal terug sterk worden en z’n natuurlijke, sublieme glans terugkrijgen! Bovendien is Hairborist een 100% Belgisch merk. De producten zijn dus ook zeer kwalitatief.

Verder is mijn verzorgend gamma, dat bestaat uit voedende olie, shampoo en conditioner, eveneens van dit merk en dus ook natuurlijk. Daarbovenop werk ik ook met aromatherapie. Elke etherische olie heeft dan een specifieke werking. Vette hoofdhuid, droog haar, schilfers… kunnen bijvoorbeeld behandeld worden. Hierdoor kan ik voor u een persoonlijke behandeling samenstellen, aangepast aan uw noden en wensen. Bij mij krijgt u dus geen standaard aanpak!

Biokapsalon vlakbij Kontich: gemakkelijk bereikbaar

Aangezien ik een biokapper in Edegem ben, kunt u bij mij parkeren net naast de deur. U heeft dus geen last van files, parkeerproblemen, betalend parkeren… Integendeel zelfs, u parkeert en kunt meteen binnenkomen. Niettemin is de locatie van mijn biokapsalon vlakbij Kontich, waardoor het nog steeds een centrale ligging heeft. Geen zorgen dus om mijn biokapsalon vlakbij Kontich te bezoeken, er zijn enkel voordelen.